Workshops

Wandbord

Workshop Wandbord

Maak je eigen wandbord bij Atelier Feelix 

Ben je klaar om je interieur een persoonlijke touch te geven? Atelier Feelix in Sittard verwelkomt je voor een bijzondere workshop. 

Kunst aan de Muur met een Persoonlijk tintje

De wandbord workshop is perfect voor degenen die hun woonruimte willen verrijken met zelfgemaakte kunst. Of je nu een ervaren kunstenaar bent of voor de eerste keer een penseel vasthoudt, wij zorgen voor een omgeving waar jouw creativiteit tot zijn recht komt. Met behulp van decoupage, reliëfstiften, goudverf en bladgoud, ga je aan de slag om een wit bord van 32 cm doorsnee om te toveren tot een prachtig decorstuk.

Een artistieke ontsnapping in Sittard

Ons atelier in het centrum van Sittard is de perfecte plek om even te ontsnappen aan het dagdagelijkse leven. In een inspirerende omgeving, voorzien van alle materialen, krijg je de vrijheid om te experimenteren en je artistieke vaardigheden te ontwikkelen. En natuurlijk staan koffie, thee en iets lekkers altijd klaar om je ervaring te verrijken.

Alles wat je nodig hebt voor een geslaagde Workshop

Bij de prijs inbegrepen zijn niet alleen de instructies en het materiaal voor je wandbord, maar ook een stevige wandhaak waarmee je je creatie thuis meteen kunt ophangen. Met persoonlijke begeleiding en een gezellige sfeer is succes gegarandeerd.

Kunst workshop in Sittard

Create your own piece of art! Daar gaat het helemaal om tijdens de kunstworkshops van Atelier Feelix!
Samen leren en creëren is onze passie! Die passie brengen we graag over op onze workshop deelnemers.
Doelgroep: Volwassenen
Locatie: Atelier Feelix, Steenweg 36, Sittard (centrum)
Prijs: €55,- per persoon
Duur: 3 uur
Inclusief: Wandbord, decoratiematerialen, gereedschap, begeleiding, drankjes en lekkers
Beschikbaarheid: Neem contact op via het contact formulier of stuur een berichtje.