Privacy verklaring

atelier feelix logo

Verantwoordelijke Entiteit:

Atelier Feel-ix
Steenweg 31
6131 BC SITTARD

Contactgegevens:
Website: https://www.atelier-feelix.nl/
Telefoon: +31 6 21277008
E-mail: info@atelier-feelix.nl

Functionaris Gegevensbescherming:

Babette van der Ree

Persoonsgegevens die wij verwerken:

Voor- en achternaam
Telefoonnummer
E-mailadres
Overige persoonsgegevens die actief verstrekt worden in correspondentie en telefonisch

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens:

We verzamelen niet bewust gegevens van personen jonger dan 16 jaar zonder ouderlijke toestemming. Ouders worden aangeraden online activiteiten van hun kinderen te monitoren.

Doelen en grondslagen van de gegevensverwerking:


Afhandeling van betalingen
Communicatie voor het uitvoeren van onze dienstverlening
Levering van goederen en diensten
Geautomatiseerde besluitvorming:
Er worden geen besluiten genomen op basis van geautomatiseerde verwerking met aanzienlijke gevolgen voor personen.

Bewaartermijn van persoonsgegevens:


We bewaren persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor de doeleinden waarvoor ze zijn verzameld.

Delen met derden:


Persoonsgegevens worden alleen met derden gedeeld indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst of om te voldoen aan wettelijke verplichtingen.

Cookies:


Er worden geen cookies of vergelijkbare technieken gebruikt, voor zover bij ons bekend.

Rechten omtrent uw gegevens:

Inzage, correctie of verwijdering van persoonsgegevens
Intrekken van toestemming
Bezwaar tegen verwerking
Recht op gegevensoverdraagbaarheid
Verzoeken:
Stuur een gespecificeerd verzoek naar info@atelier-feelix.nl.

Beveiliging van persoonsgegevens:


We nemen passende maatregelen tegen misbruik, verlies, onbevoegde toegang, en andere onrechtmatige handelingen.

Contact bij beveiligingsproblemen:


Bij vragen of vermoedens van misbruik, contacteer ons via info@atelier-feelix.nl.

Klachten:
Klachten kunnen ingediend worden bij de Autoriteit Persoonsgegevens via deze link.

Atelier Feelix

Atelier Feelix: De plek voor handgemaakte kunst, creatieve workshops en unieke woonaccessoires in hartje Sittard. Ontdek, creƫer en geniet!

Contact
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram