Workshops

Kinderworkshops

Kinder workshops

Ontdek Creativiteit bij Atelier Feelix Workshops in Sittard

Ben je op zoek naar een unieke activiteit voor je kinderen in Sittard? Atelier Feelix biedt fantastische workshops aan die jonge mensen uitnodigt hun creativiteit te verkennen. 

Kinderworkshop: Schelpen en Tegels Versieren

Bij Atelier Feelix kunnen kinderen van 8 tot 15 jaar deelnemen aan een speciale kinderworkshop waar ze leren hoe ze schelpen en tegels kunnen omtoveren tot kleine kunstwerkjes. Tijdens deze workshop gebruiken we diverse technieken, zoals decoupage met papieren servetten, goudverf en acrylstiften - perfect voor een middag vol plezier.

Een Sprankje Kunst in Sittard

Atelier Feelix wil kinderen uitnodigen te leren en experimenteren met verschillende materialen. Dit is een geweldige manier om kinderen te betrekken bij culturele activiteiten. 

Persoonlijke Begeleiding en Materialen 

Elke workshop biedt persoonlijke begeleiding en helpen de kinderen bij het ontwikkelen en realiseren van hun creativiteit. Alle materialen die nodig zijn voor de workshop worden verzorgd door Atelier Feelix, zodat elk kind met een voltooide creatie naar huis kan gaan.

Workshops Sittard: voor de kids!

Atelier Feelix workshops biedt de kans voor kinderen om nieuwe vaardigheden te leren, hun zelfvertrouwen te vergroten en natuurlijk nieuwe vrienden te maken. 

Doelgroep: Kinderen van 8 tot 15 jaar
Locatie: Atelier Feelix, Steenweg 31, Sittard (centrum)
Prijs: De kosten zijn in overleg, afhankelijk van de groepsgrootte en specifieke wensen.
Duur: Circa 2 uur
Inclusief: Alle benodigde materialen, persoonlijke begeleiding, limonade en lekkers.
Beschikbaarheid: Neem contact op voor beschikbare data.