Workshops

Driedelige tuitvaas

Stapelvaas Workshop

Driedelige Tuitvaas Workshop: Kunst en Ambacht in Sittard

Stap in de wereld van keramiek met de driedelige tuitvaas workshop bij Atelier Feelix in Sittard. Deze bijzondere workshop neemt je mee op een artistieke reis waarbij je een indrukwekkende tuitvaas, bestaande uit drie onderdelen en met een totale hoogte van 40 cm, tot leven brengt. 

Een Ode aan Delfts Blauw

Laat je meevoeren door de tijd, leer je de fijne kneepjes van het versieren van een Delfts Blauwe tuitvaas. De technieken die je gebruikt variëren van decoupage tot het aanbrengen van goudverf, waarmee je een moderne draai geeft aan een klassiek stuk.

Ontwerp je eigen kunstwerk!

Elke deelnemer krijgt de kans om een persoonlijk pronkstuk te creëren. Of je nu een artistieke achtergrond hebt of voor het eerst aan de slag gaat, 'no worries' wij helpen jou!  Aan het einde van de workshop neem je een uniek kunstwerk mee naar huis dat generaties lang bewonderd kan worden.

Persoonlijke Begeleiding en Materialen 

Bij de workshop van Atelier Feelix wordt iedere deelnemer uitgenodigd om zijn of haar eigen kunstwerk te vervaardigen, een erfstuk in de dop. Ongeacht je eerdere ervaring met kunst. Als de workshop is afgelopen, verlaat je het atelier met een echt kunstwerk. 

Creative art - Creëren met passie!

Atelier Feelix workshops een fantastische manier om een middag door te brengen en een onvergetelijke ervaring in Sittard.

Workshop Driedelige Tuitvaas 
Datum: volgt zsm
Doelgroep: Volwassenen 
Prijs: €125,- per persoon
Inclusief: Driedelige keramieken (Heinen Delfts Blauw) - tuitvaas, alle decoratiematerialen, begeleiding, afwerking met vernis, koffie/thee, lekkernijen & kleine lunch
Inschrijven of vragen?? 
Bel, gebruik ons contact formulier of stuur een app. 
Locatie: Steenweg 36 - Sittard
Parkeerterrein Steenweg - 6131 BX Sittard
OV: treinstation Sittard - 400 meter lopen

Wij beantwoorden graag al uw vragen

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Meer informatie nodig? Vraag het gerust!

Atelier Feelix

Atelier Feelix: De plek voor handgemaakte kunst, creatieve workshops en unieke woonaccessoires in hartje Sittard. Ontdek, creëer en geniet!

Contact
info@atelier-feelix.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram