Kandelaren

Uniek & Bijzonder

Bekijk al onze kandelaren

Bij Atelier Feelix vindt u een exclusieve selectie kandelaren die sfeer en klasse aan uw interieur toevoegen. Kies de perfecte kandelaar om uw woonruimte te verrijken en geniet van onze collectie die zowel klassieke als moderne ontwerpen omvat. Voor een unieke kandelaar die stijl en warmte uitstraalt, bent u bij Atelier Feelix aan het juiste adres.
Atelier Feelix is dé bestemming voor liefhebbers van unieke woonaccessoires die een persoonlijke toets aan hun interieur willen geven. Met kandelaren als ons hoofdproduct, bieden wij een breed assortiment aan stijlen voor de verfijnde koper. Het kiezen en kopen van een kandelaar bij Atelier Feelix betekent kiezen voor sfeer, elegantie en exclusiviteit. Onze kandelaren variëren van klassiek tot modern, van minimalistisch tot opvallend, en zijn stuk voor stuk geselecteerd om warmte en karakter in uw huis te brengen. Bezoek Atelier Feelix en ontdek hoe een zorgvuldig gekozen kandelaar de sfeer en esthetiek van uw ruimte kan verheffen. Bij ons vindt u de kandelaar die niet alleen licht brengt, maar ook een verhaal vertelt in uw woonruimte.

Atelier Feelix

Atelier Feelix: De plek voor handgemaakte kunst, creatieve workshops en unieke woonaccessoires in hartje Sittard. Ontdek, creëer en geniet!

Contact
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram