Workshops

Tuitvaas

Workshop tuitvaasje

Tuitvaasworkshops bij Atelier Feelix

Ontwerp je eigen unieke tuitvaas! Een bijzondere workshop waar je een prachtige tuitvaas van Heinen Delfts Blauw omtovert tot een persoonlijk kunstwerk. Gedurende 3 uur ga je aan de slag met verfijnde decoratietechnieken.

Een vleugje goud en creativiteit

Onze tuitvaasworkshop biedt je de kans om je artistieke kant te verkennen. Je leert de techniek van decoupage, gebruikt reliëfstiften, en geeft je vaas een schitterende afwerking met goudverf en bladgoud. Aan het einde van de workshop breng je een laag vernis aan voor een duurzaam en glanzend resultaat.

Ons Atelier

Ons atelier ligt in het charmante centrum van Sittard en  biedt een warme en inspirerende omgeving waar jouw creativiteit centraal staat. Of je nu een beginner of een ervaren kunstenaar bent, je vindt er een plek om nieuwe technieken te leren en je vaardigheden te verfijnen. 

Alles inbegrepen voor jouw kunstwerk

Voor de workshop hoef je niets mee te nemen; alle materialen, inclusief de keramieken tuitvaas, zijn voorzien. Met professionele begeleiding en persoonlijke aandacht is het voor iedereen mogelijk om een kunstwerk te creëren waar je trots op kunt zijn.


Creative art in Sittard

Creatief met kunst bezig zijn! Dat kan bij Atelier Feelix. Hou jij van kunst en creatief bezig zijn? Schrijf je dan nu in voor een van onze workshops!
Titel: Tuitvaasworkshop – Creëer je Eigen Delfts Blauw
Doelgroep: Volwassenen en kunstliefhebbers
Prijs: €65,- per persoon
Duur: Ongeveer 3 uur
Inclusief: Keramieken tuitvaas, alle decoratiematerialen, beschermende vernis, begeleiding, koffie/thee en lekkernijen
Beschikbaarheid: Raadpleeg het contactformulier of informeer naar de beschikbare data