Workshop

Visjes - Fish Art

Workshop Fish Art

Workshop: Fish Art 

Deze bijzondere workshop neemt je mee op een artistieke reis waarbij je twee kunststof vissen van 12 en 33 cm tot leven brengt.  

Over Fish Art

Tijdens deze workshop ga je aan de slag met de twee kunststof vissen. Voor het decoreren maak je gebruik van een decoupage techniek, goudverf, reliefstiften en bladgoud. Als de visjes helemaal klaar zijn en jij bent tevreden bevestigen we het kleine visje in een 3-dementionaal lijstje. De grote vis plaatsen  op een elegante standaard.

Ontwerp je eigen kunstwerk!

Elke deelnemer krijgt de kans om een persoonlijk pronkstuk te creëren. Of je nu een artistieke achtergrond hebt of voor het eerst aan de slag gaat, 'no worries' wij helpen jou!  Aan het einde van de workshop neem je een uniek kunstwerkjes mee naar huis. 

Persoonlijke Begeleiding en Materialen 

Elke workshop biedt persoonlijke begeleiding. Alle materialen die nodig zijn voor de workshop worden verzorgd door Atelier Feelix.

Creative art - Creëren met passie!

Atelier Feelix workshops een fantastische manier om een middag door te brengen en een onvergetelijke ervaring in Sittard.

Workshop Fish Art - Visjes
Datum: in overleg
Doelgroep: Volwassenen 
Prijs: € 55,- per persoon
Inclusief: 2 kunststof vissen, 3D lijst en standaard. alle decoratiematerialen en begeleiding. Koffie/thee & lekkernijen
Inschrijven of vragen?? 
Bel, gebruik ons contact formulier of stuur een app. 
Locatie: Steenweg 36 - Sittard
Parkeerterrein Steenweg - 6131 BX Sittard
OV: treinstation Sittard - 400 meter lopen

Wij beantwoorden graag al uw vragen

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Meer informatie nodig? Vraag het gerust!

Atelier Feelix

Atelier Feelix: De plek voor handgemaakte kunst, creatieve workshops en unieke woonaccessoires in hartje Sittard. Ontdek, creëer en geniet!

Contact
info@atelier-feelix.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram